Help

Back to: www.summercart.com
Language: EN

Help Categories

Модули за доставка

Какво представляват модулите за доставка

Модулите за доставка Ви позволяват да предлагате доставката на Вашите продукти директно във Вашия онлайн магазин, като неразделна част от поръчката и плащането. Модулите за доставка Ви позволяват автоматично да изчислявате доставните разходи на основата на различни бази и да показвате на клиентите, колко ще струва доставката преди финализирането на поръчката. Според вида (видовете) доставка, които извършвате, Вие ще може да активирате един или повече модули за доставка.

Summer Cart включва 3 модула с предварително зададени такси за доставка  - безплатна доставка (free shipping), доставка с единна ставка (flat rate shipping), доставка базирана на таблица (table based shipping) и 3 модула за изчисляване на доставните разходи в реално време - FedEx, USPS и UPS доставки.

Как да управляваме 'Модулите за доставка'

>> Отворете административната област на Summer Cart

>> Отидете на меню Настройки, под 'Модули' кликнете на връзка Доставка.

 

Страницата 'Модули за доставка' показва всички методи за доставка, които Summer Cart поддържа.

Използвайте страницата 'Модули за доставка', за да настроите и активирате един или повече методи на доставка. Вие можете лесно да конфигурирате транспортните модули чрез връзка Опции до всеки модул.

Забележка: Само активните модули за доставка могат да се видят от клиентите във Вашия магазин по време на поръчка. Неактивните модули за доставка не се виждат в клиентската област.

Активирайте модул за доставка в 2 стъпки

За да настроите модул за доставка, трябва да изпълните 2 стъпки:

1.Да зададете данни за конфигурация в страница Опции към избран от Вас модул за доставка.
2.Да подредите модулите за доставка с / (ако имате два или повече активни модула)