Help

Back to: www.summercart.com
Language: EN

Help Categories

Recently Viewed

Продуктови опции

Какво представляват продуктовите опции?

Някои продукти (като обувки, дрехи, книги, техника и други) могат да варират по размер, цвят, опаковка, гаранционен период и други характеристики. В Summer Cart подобни характеристики се наричат 'Продуктови опции'.

Понякога цената на продукта може също да варира в зависимост от тези специфични характеристики. Това се нарича 'Ценова вариация' и Summer Cart Ви дава възможност лесно да зададете ценова вариация за продуктова опция.

Какво е мениджмънт на продуктова опция?

Отворете административната област на Summer Cart.

1. Отидете на меню Магазин, под 'Продукти' и кликнете на връзка Продуктови опции.

'Продуктови опции' включва всички опции (цвят, размер, опаковка, материя), които предлагате за продуктите във Вашия магазин.

Използвайте 'Продуктови опции', за да поддържате разнообразие от опции за продуктите и да накарате клиентите да се радват на богатия асортимент. В 'Продуктови опции' Вие можете да видите всички групи опции, налични в магазина; да създавате, редактирате и изтривате цели групи от опции или да използвате само отделни опции и също така лесно да откриете опциите, които търсите, с функциите Сортирай и Филтрирай.

2.  Конфигутирайте Продуктовите опции в 2 стъпки

   

 

   

Стъпка 1

Стъпка 2

Създайте група опции.

Добавете опции в съответната група опции.

   

Пример 1:

Цвят на риза

Син

Червен

Бял

   

Пример 2:

Тип корица на книга

Мека корица

Твърда корица

   

 

Групите опции, които сте конфигурирали, се отнасят за всички продукти във Вашия магазин, но само онези, които са активирани за конкретен продукт, могат да бъдат видяни в клиентската област. За да зададете опции към продукт, отидете на страница 'Редактирайте продукт' и отворете 'раздел Опции'.

Вижте Как да зададете опции към продукт